NORSK SKOGFINSK MUSEUM, 2018

I samarbejde med Gustaf Boström

Den forbiløbende elv og sitets hældning, danner kontekst og udgangspunkt for dette forslag. Huset trykker sig ned i det let faldende landskab og skaber dermed et nyt perspektiv. Bygningen hælder parallelt med landskabet i retning mod åen. Inde i huset dannes terrasseringer der fungerer som overgange mellem programmer og skaber en relation det omkringliggende landskab idet besøgende bevæger sig i landskabets fald mod elven.

http://rasmusthue.com/files/gimgs/th-8_RasmusStrangeThueTobiasen_NorskSkogfinsk_arkitetk004.png
http://rasmusthue.com/files/gimgs/th-8_RasmusStrangeThueTobiasen_NorskSkogfinsk_arkitetk003_v2.png
http://rasmusthue.com/files/gimgs/th-8_RasmusStrangeThueTobiasen_NorskSkogfinsk_001.png
http://rasmusthue.com/files/gimgs/th-8_RasmusStrangeThueTobiasen_NorskSkogfinsk_arkitetk002.png
http://rasmusthue.com/files/gimgs/th-8_RasmusStrangeThueTobiasen_NorskSkogfinsk_arkitetk.png