KULTURPAVILION, RETHINK ÅRHUS, 2017

I samarbejde med David Hugo Cabo
Projektet gentænker stenen (mursten), som et bæredygtig element via sin uforgængelighed og genanvendelige egenskaber som mindsteenhed, der gør den mulig at opbygge, adskille og genanvende. Mursten danner en reference til en dansk byggetradition, som både refererer til danske bygværker som AROS, Århus by og Grundtvigs Kirken, men i høj grad også det almene en-familieshus, som præger det danske landskab.

Pavilionen er tænkt som indsat komponent i parken, der gennem sine retninger og bevægelser skaber et rum inde og udenfor pavilionen.
Væggenes dynamiske formsprog og komposition etablerer rum for forskelligartede aktiviteter.
Vi “låner” genbrugte mursten; opbygger stenen som vægge med kalkmørtel og fritlægger stenen som belægning - der gør det muligt at levere dem tilbage hvor de på ny kan blive genbrugt i en bygning. Belægningens mellemrum udfyldes med søsten som skaber en taktilitet i pavilionen, som en knitren for under fødderne.

http://rasmusthue.com/files/gimgs/th-12_situationsplan-1-1000_v2.png
http://rasmusthue.com/files/gimgs/th-12_PLAN_1-100-[Konverteret].png
http://rasmusthue.com/files/gimgs/th-12_EX-AXO_1-100-[Konverteret]_spacing_v2.png
http://rasmusthue.com/files/gimgs/th-12_VIEW_02-01.png
http://rasmusthue.com/files/gimgs/th-12_view_01-1.png